Start din drømmekarriere hos Enter Tromsø

Enter Tromsø Hotels & Apartments er en liten hotellkjede som består av fem hoteller og leilighetsfasiliteter – hver med sin egen karakter og personlighet. Alle våre hoteller ligger i hjertet av Tromsø sentrum, med gangavstand til det meste byen har å by på.

Bli en del av familien vår hos Enter Tromsø Hotels & Apartments og jobb med de mest fantastiske menneskene Tromsø har å tilby.

Utforsk våre nåværende jobbmuligheter

Spennende karrieremuligheter hos
Enter Tromsø Hotels & Apartments

Når du jobber for Enter Tromsø Hotels & Apartments får du ansvar, varierte oppgaver og gode utviklingsmuligheter. Du vil bli en del av et unikt profesjonelt team, hvor du lærer av de beste. Vi ønsker at våre ansatte skal utvikle egen kompetanse og vil alltid forsøke å legge til rette for intern rekruttering når en stilling blir ledig.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har en varm og omsorgsfull personlighet. Du vil bli utfordret både faglig og personlig. Du er nysgjerrig, løsningsorientert og opptatt av å levere gode resultater – alene og sammen med andre.

Hvorfor jobbe med oss

  • En sterk lagånd og familiefølelse fremmer en samarbeidskultur.
  • Sterkt fagmiljø med dyktige og motiverte medarbeidere.
  • En sterk sikkerhetskultur som ivaretar både ansattes helse og miljø.
  • Gi ansatte ansvar, faglige utfordringer og interessante oppgaver.
  • Vi er en tilrettelegger for ansatte som ønsker å gjøre karriere i egen organisasjon.
  • Enter Tromsø Hotels vektlegger mangfold og kjønnsbalanse blant egne ansatte.

Vår kultur er skapt av våre verdier

Uavhengig av etnisitet, kjønn, religiøs tro, funksjonshemming eller alder – er våre dører er alltid åpne. Samhold er det som gir våre ansatte mulighet til å forme fremtiden i hotellbransjen.